Beste klanten van MP Voeders,

Van 23 december 2017 tot en met 3 januari 2018 kunnen uw bestelde producten enige vertraging onder vinden door de feestdagen.

Wij wensen u Prettige feestdagen en een voorspoeding nieuwe jaar

Team MP Voeders

Catalogus

Fabrikant
Verpakking
Gewicht

 

 

 

 

10 jaar MP

Toont 1 - 3 van de 3 items
 • € 18,00

  Is 3-voudig gereinigd en daardoor zo goed als stofvrij. Bovendien is het haver van top-kwaliteit, wat uitgedrukt wordt in het hoge hectolitergewicht van minstens 560 g/l. De mengeling bestaat voor 1/3 uit zwarte haver en voor 2/3 uit gele haver, waardoor marstall Haver zwart-geel zowel optisch als qua smakelijkheid een bijzonder product is.

  € 18,00
 • € 13,00

  Zijn hydrothermisch ontsloten en hebben daardoor in vergelijking met de hele gerstkorrel een zetmeelverteerbaarheid die 3,5 maal beter is. De knapperige Naturgold Gerstvlokken zijn aan te bevelen als individuele aanvulling op het rantsoen als kracht, uithoudingsvermogen, gewichtstoename of een goede verzadiging gewenst is.

  € 13,00
 • € 13,00

  Zijn de populaire, hydrothermisch ontsloten “cornflakes” voor de individuele aanvulling op het rantsoen – voor wat extra  energie of als gewichtstoename gewenst is. Naturgold Maïsvlokken leveren veel energie, terwijl het eiwitgehalte laag is en hebben een lekker knapperige bite.

  € 13,00
Toont 1 - 3 van de 3 items