Fijne Zomer!

Team MP Voeders

Aanbiedingen

 

 

 

 

10 jaar MP

Toont 1 - 5 van de 5 items
 • € 12,50

  Ferto-LAC3 Merriespeciaalbrok Speciaal voor dragende en zogende merries. Met extra β-Caroteen, veel hoogwaardige eiwitten en een speciaal Multi-Calcium-Complex ter ondersteuning van de gewrichten en voor sterke botten. Ondersteunt een gezonde  ontwikkeling van de vrucht en na de geboorte een goede melkproductie van de merrie.

  € 12,50
 • € 15,75

  Opti-GROW Veulenkorrel Een luxe opfok-speciaalkorrel met kleine diameter - helemaal afgestemd op de groei van het veulen in de eerste 18 maanden. Met o.a. veel energie, vitamines, extra aminozuren en melkproducten. Bevat ook het belangrijke Multi-Calcium-Complex ter ondersteuning van de gewrichten en voor sterke botten.

  € 15,75
 • € 16,50

  De ideale Fokkerijmuesli met haver, essentiële aminozuren, organisch selenium, extra veel bèta-caroteen en koper in de ideale verhoudingen voor fokmerries en dekhengsten. Perfect afgestemd op de veeleisende periodes van dracht en lactatie.Voor uitstraling, conditie, rust en de beste spermakwaliteit bij dekhengsten.

  € 16,50
 • € 18,75

  marstall Veulenmuesli: de perfecte start! De licht verteerbare en buitengewoon smakelijke startermuesli met uitgebalanceerde aminozurensamenstelling. Smakelijk, licht verteerbaar, geconcentreerd en hoogwaardig. Met magere melkpoeder en marstall ProAmin, de speciale samenstelling van essentiële aminozuren voor een gezonde botontwikkeling, naar de laatste...

  € 18,75
 • € 28,00

  Perfecte Start – het smakelijke veulen-concentraat (4-mm-pellet) met geoptimaliseerde amino-formule! Lichtverteerbaar, smakelijk, geconcentreerd en hoogwaardig. Met magere melkpoeder en marstall ProAmin, de speciale samenstelling van essentiële aminozuren voor een gezonde botontwikkeling, naar de laatste wetenschappelijke inzichten samengesteld. Ideale...

  € 28,00
Toont 1 - 5 van de 5 items