Catalogus

Geactiveerde filters:
Verpakking

Aanbiedingen

 

 

 

 

10 jaar MP

Alle shampoos en glanssprays op een rijtje

per pagina
Toont 1 - 12 van de 16 items
 • € 16,75

  Carr & Day & Martin Dreamcoat Een verzorgingspray voor de vacht en staart van het paard. De spray zorgt er voor dat het haar glimt zonder dat het glad wordt. Eigenschappen: verzorgend laat een mooie glans achter Met anti-glij -formule ( geen problemen met in vlechten of opzadelen) laat geen vetttige waas achter met citroengrasgeur zonder...

  € 16,75
 • € 9,95

  Glitterspray met perzik-aroma voor glinsterende manen en vacht! Deze spray laat de manen en vacht glinsteren. Sproei eenvoudig honderden glitters op en laat uw paard schitteren en geuren! Goed schudden voor gebruik. Eenvoudig weer te verwijderen met een borstel of kam. Verkrijgbaar in een sproeiflacon van 300 ml.

  € 9,95
 • € 7,25

  Horse fitform Dermocan is een zacht verzorgende shampoo voor paarden. Eigenschappen: Zacht formule met Aloe Vera, Vitaminen en natuurlijke druivenpitten Intensief werkende samenstelling Voor het verwijderen van vuil en zweet Lang werkzamen zacht voor vacht en huiden zorgt voor een mooie glans Kan helpen bij Jueke en schilferige huid aandoeningen Horse...

  € 7,25
 • € 23,75

  Zomerverzorging voor huid en haar, ook bij zomereczeem. Versterkt en regenereert aangetaste huiddelen. Bio-zwavel-vloeistof vermindert langdurig jeuk en de neiging tot schuren.

  € 23,75
 • € 15,50

  Doeltreffend tegen roos en het schuren van de staart en manen. Maakt de haren vrij van roos, laat jeuk verdwijnen en voorkomt zo het schuren van de staart en manen, kale plekken en korte, lelijke manen.

  € 15,50
 • € 13,50

  Zuivere cederhoutolie geeft de vacht een fantastische glans. Beschermt gedurende meerdere dagen tegen stof en vuil.

  € 13,50
 • € 14,50

  Een mix van natuurlijke proteïnen van de Afrikaanse Moringaboom wordt direct op hardnekkige vlekken zoals urine, mestvlekken, gras enz. gesprayd. De verzorgingsspray helpt om het vuil direct van de vacht te verwijderen. Verkleuringen verdwijnen, zuiver wit komt opnieuw tevoorschijn. Bij regelmatig gebruik blijven de manen, staart en de vacht perfect...

  € 14,50
 • € 12,25

  Verkleuringen verdwijnen, zuiver wit komt opnieuw tevoorschijn en wordt door een stralend witeffect versterkt. Verzorgende olie zorgt voor een optimale vochtbalans van huid en haar.

  € 12,25
 • € 14,50

  Voor lichte paarden met romeinse kamille. Zorgt voor een natuurlijke oplichting en geeft de vacht en de manen en staart een diepe, glanzende kleur.

  € 14,50
 • € 14,50

  Met walnootolie. Geschikt voor alle haren. Zorgt voor een extra accentuering van de donkere vacht en van de manen en staart en geeft zowel de vacht als de manen en staart een krachtige glans.

  € 14,50
 • € 16,50

  De manen en staart zijn in enkele seconden doorkambaar en ze zien er vol, glanzend en frisgewassen uit. Verzorgende vitaminen verbeteren de haarstructuur, voor dagenlang los en soepel haar.

  € 16,50
 • € 11,50

  Speciaal voor lichte paarden. Natuurlijke kleurpigmenten onthullen de glans en helderheid van de eigen vachtkleur en maken de haarvezels glad. Voor extra langdurige glans met UV-bescherming, bijzonder gemakkelijke doorkambaarheid en uitzonderlijke soepelheid met accentuering van de eigen vachtkleur. Voor los, glanzend haar, met veel zwier en vitaliteit....

  € 11,50
Toont 1 - 12 van de 16 items