CaroCroc Kitten 33/19 Bekijk groter

CaroCat Kitten 33/19

Kitten 33/19

 
Vanaf de geboorte tot 12 maanden ontwikkelt uw kitten zich volop. Het beenderstelsel, tanden, spieren en het verteringsstelsel worden gevormd. Daarom is een goede voeding juist in deze levensfase cruciaal voor een gezond en vitaal kattenleven. 


CaroCroc Kitten voor de start van een gezond en vitaal kattenleven
CaroCroc Kitten is een compleet voer voor kittens van alle rassen. CaroCroc Kitten bevat een optimale verhouding omega-3-  en -6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een optimale ontwikkeling van je kat en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal kattenleven.


Voedingsadvies voor kittens
Vanaf drie weken kun je je kitten bijvoeren met CaroCroc Kitten. De opname stimuleert u door in het begin de brokjes met lauw water wat vochtig te maken. Eet je kitten goed, verstrek de kittenbrokjes dan droog. In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Verdeel deze dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je kitten te handhaven. Houd de conditie van je kat steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.


Verstrek CaroCroc Kitten aan kittens tot ongeveer 12 maanden. Schakel daarna over naar CaroCroc With Chicken, With Lamb of With Fish. CaroCroc Kitten is ook zeer geschikt voor drachtige en zogende katten vanaf het begin van de dracht.

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 points die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 1,50.


€ 12,50

 

Artikelen worden na betaling verzonden en binnen 2 - 5 werkdagen geleverd

Meer informatie

Samenstelling 

gevogelte (38%), dierlijk eiwitextract (17%), maïsgluten, rijst, maïs, dierlijk vet (rund, gevogelte), tarwe, gehydrolyseerde kippenlever, bietenpulp, visolie (zalm), mineralen, cellulose

Analytische bestanddelen

ruw eiwit 33%, ruw vet 18,5%, ruwe celstof 2,2%, ruwe as 6,1%, vocht 10%, calcium 1,1%, fosfor 0,9%

Datasheet

Verpakking Zak
Inhoud 2 kg & 7 kg

15 other products in the same category: