Alfa Swein mix Bekijk groter

Garvo alfamix swien 20 kg

Varkens of hangbuikzwijnen bij huis brengen leven in de brouwerij. Zeker als ze gezond zijn en zich goed vermaken. Goede verzorging en passende voeding zorgen er voor dat de dieren goed in hun vel zitten en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid hun omgeving verkennen. Garvo heeft speciaal voor deze hobbyvarkens en hangbuikzwijnen twee soorten voer, de 1030 alfamix swien en 480 swienenbrok extra. De voeders zijn afgestemd op een goede spijsvertering en op het juiste lichaamsonderhoud van varkens en dragen bij aan een lang en gezond varkensleven.

 

Muesli of brok

1030 Alfamix swien is een muesli met een rijke mengeling aan groenten en andere natuurlijke ingrediënten. Het voer bevat hele granen zodat de varkens goed moeten kauwen. Bij het kauwen mengt het voer zich met speeksel en zo begint de vertering op de juiste plek, namelijk in de bek. Ook bevat 1030 alfamix swien lecithine om de vetverbranding te stimuleren zodat de dieren minder gauw te zwaar worden. De toegevoegde oliën zorgen voor een gezonde huid met een zachte ‘roze’ uitstraling. Door de toegevoegde plantaardige oliën in 1030 alfamix swien krijgt uw varken een gezonde huid en een vitale uitstraling. Door de samenstelling van uitgebalanceerde voedingsvezels is dit ook het ideale voer als de varkens in huis worden gehouden.
480 Swienenbrok extra bestaat uit geperste brokken. Brokken zijn goed voor dieren die selectief eten; als ze alleen de lekkerste hapjes uit het voer snoepen krijgen ze onvoldoende voedingsstoffen binnen.

Meer details

1 Item

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 point die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,25.


€ 22,75

 

Artikelen worden na betaling verzonden en binnen 2 - 5 werkdagen geleverd

Meer informatie

Voederadvies

  • 1030 alfamix swien is een compleet voeder, bijvoeren hoeft niet, maar mag wel
  • voer géén vet of zoet voedsel en zeer beperkt etensresten
  • voer eventueel wat brood, graan of hooi bij
  • als de varkens geen gras of hooi ter beschikking hebben, voer dan dagelijks wat groenvoer bij. Groenvoer heeft een positieve invloed op de darmflora en stimuleert de vertering
  • de hoeveelheid voer is afhankelijk van beweging, temperatuur, leeftijd, bijvoedering en lichaamsconditie.

Richtlijn 1030 alfamix swien

  • grote soorten: dagelijks ca. 1,5% van hun lichaamsgewicht
  • kleine soorten: dagelijks tot 3,5% van hun lichaamsgewicht
  • voer biggen 1030 alfamix swien zodra ze naast de melk vast voer opnemen

Datasheet

Verpakking Zak
Gewicht 20 kg

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

15 other products in the same category: