CaroCroc With Chicken 33/19 Bekijk groter

CaroCat With Chicken 33/19

With Chicken 33/19

 

CaroCroc With Chicken is een volledig voer voor volwassen katten jonger dan 8 jaar. CaroCroc With Chicken bevat een hoog aandeel gevogelte (36%), is zeer smakelijk en licht verteerbaar. Het bevat alle voedingsstoffen die je volwassen kat nodig heeft.

CaroCroc With Chicken is bereid met verse kip en de 2 kg verpakking komt nu tijdelijk in een Limited Edition verpakking.

Voedingsadvies voor CaroCroc With Chicken

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je kat te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Houd de conditie van je kat steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 points die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,75.


€ 11,95

 

Artikelen worden na betaling verzonden en binnen 2 - 5 werkdagen geleverd

Meer informatie

Samenstelling

gevogelte (36%), dierlijk eiwitextract (23%), rijst, maïsgluten, maïs, tarwe, dierlijk vet (rund, gevogelte), gehydrolyseerde kippenlever, bietenpulp, visolie (zalm), mineralen

Analytische bestanddelen

ruw eiwit 33%, ruw vet 18,5%, ruwe celstof 2,2%, ruwe as 6,1%, vocht 10%, calcium 1,1%, fosfor 0,9%.

Datasheet

Verpakking Zak
Inhoud 2 kg & 7 kg & 15 kg

9 other products in the same category: