Staat het product van uw keuze niet in onze shop!


Neem dan gerust even contact op via info@mpvoeders.nl

Team MP Voeders

Aanbiedingen

Hier vindt u alle nieuwe producten en nieuwe collectie artikelen

per pagina
Toont 1 - 12 van de 34 items
 • € 12,75

  AlpenGrün Seniormüsligraanvrije muesli voor het (oudere) paard met speciale behoefte optimaal verteerbaar, ook voor paarden met gebitsproblemen graanvrij, melassevrij en vrij van additieven zonder luzerne Myoalpin vezels leveren essentiële aminozuren en structuur Lijnzaadkoek en Biergist bevorderen de vertering en de voederconversie Mariadistel...

  € 12,75
  In voorraad
 • € 17,75

  Agrobs Horse Alpin Senior goed verzorgd op hoge leeftijd * Myoalpin®-vezels zorgen voor essentiële aminozuren en structuur* ruwvoer en krachtvoer inéén * lijnzaad en lijnolie leveren essentiële vetzuren en slijmstoffen* wortelvlokken verhogen de smakelijkheid en zorgen voor ß-caroteen* thermisch ontsloten maïs- en gerstvlokken leveren energie* melasse...

  € 17,75
  In voorraad
 • € 10,50

  Extra fijnkorrelig klontvormende kattenbakvulling -Geen chemische additieven -4x zuiniger dan traditionele kattenbakvulling -Sterke geurbinding -Tot 100% stofvrij -Zacht voor de kattenpootjes -Made in Germany

  € 10,50
  In voorraad
 • Geëxpandeerde mengeling havervrij aangevuld met kruiden, pre en probioticalicht verteerbaar en toepasbaar bij alle soorten paarden en pony's.

  € 14,50
  In voorraad
 • € 13,75

  Cavalor Tradition Mix is een voeder met alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een evenwichtig paardenrantsoen. Paarden op rust of die lichte arbeid verrichten hebben met Cavalor Tradition Mix een evenwichtige voeding. Geschikt voor alle paarden en pony's.

  € 13,75
  In voorraad
 • € 4,25
  Nieuw

  Mooie stevige kwaliteit. Onmisbaar bij het voeren. Een musthave op het verdeelpunt, door de product schaalverdeling kan je de klant laten zien hoeveel ze moeten voeren.

  € 4,25
  In voorraad
 • € 35,95
  Nieuw

  Mooie stevige voederton van 60 liter ( ruim 1 zak paardenvoer). Goed afsluitbaar. Stevige kwaliteit om ongedierte er buiten te houden. Cavalor voederton voor 1 zak voer.

  € 35,95
  In voorraad
 • € 19,75

  Embregts-Theunis Champions Mineralenmix is een stofvrije samenstelling van ingrediënten die Peter Theunis al jaren aan zijn duiven geeft. Deze emmer maakt losse toevoegingen zoals grit, piksteen, pinda’s en mineralen overbodig.

  € 19,75
  In voorraad
 • € 17,95

  Embregts-Theunis Championsmix is een zak duivenvoer waarmee je al je duiven het hele jaar door op eenvoudige wijze voert.   Ervaar het gemak van slechts één mengeling, waarbij je niet telkens verschillende zakken hoeft te mengen en geen fouten kunt maken.

  € 17,95
  In voorraad
 • € 18,95

  Embregts-Theunis NPO-mix is een vetrijke, maar licht verteerbare mengeling die je duiven veel energie geeft. Hierdoor beschikken ze tijdens de vluchten over voldoende reserves en herstellen ze snel.

  € 18,95
  In voorraad
 • € 28,95

  Embregts-Theunis Origanum Red bevat oregano-olie en een klein percentage bietensap. Dagelijks gebruik verbetert het spijsverteringsstelsel en immuunsysteem van je duiven en houdt ze op een natuurlijke manier bestand tegen ziekten.

  € 28,95
  In voorraad
Toont 1 - 12 van de 34 items