Staat het product van uw keuze niet in onze shop!


Neem dan gerust even contact op via info@mpvoeders.nl

Team MP Voeders

Aanbiedingen

per pagina
Toont 1 - 12 van de 18 items
 • € 28,75

  Een unieke, veelzijdige snoepmengeling met een hoog vetgehalte. Uniek door het gebruik van witte perilla, een uiterst energierijk graan, dat nieuw is in mengelingen voor duiven, maar uiterst graag gegeten wordt. Veelzijdig door het gebruik van 13 verschillende granen en zaden, die samen instaan voor een perfecte opname door de duiven.

  € 28,75
  In voorraad
 • € 33,25

  Colombine Sneaky Mixture is een snoepmengeling met sesamzaad en gezondheidszaden. Sesamzaad is rijk aan essentiële vetzuren die positief werken op de immuniteit en de vederkwaliteit van de duiven. Gezondheidszaden zijn wilde zaden die de duiven in de natuur vinden. Bevat kleine olie- en vethoudende zaden die door de duiven graag worden opgenomen Bevat...

  € 33,25
  In voorraad
 • € 19,75

  Embregts-Theunis Champions Mineralenmix is een stofvrije samenstelling van ingrediënten die Peter Theunis al jaren aan zijn duiven geeft. Deze emmer maakt losse toevoegingen zoals grit, piksteen, pinda’s en mineralen overbodig.

  € 19,75
  In voorraad
 • € 17,95

  Embregts-Theunis Championsmix is een zak duivenvoer waarmee je al je duiven het hele jaar door op eenvoudige wijze voert.   Ervaar het gemak van slechts één mengeling, waarbij je niet telkens verschillende zakken hoeft te mengen en geen fouten kunt maken.

  € 17,95
  In voorraad
 • € 18,95

  Embregts-Theunis NPO-mix is een vetrijke, maar licht verteerbare mengeling die je duiven veel energie geeft. Hierdoor beschikken ze tijdens de vluchten over voldoende reserves en herstellen ze snel.

  € 18,95
  In voorraad
 • € 28,95

  Embregts-Theunis Origanum Red bevat oregano-olie en een klein percentage bietensap. Dagelijks gebruik verbetert het spijsverteringsstelsel en immuunsysteem van je duiven en houdt ze op een natuurlijke manier bestand tegen ziekten.

  € 28,95
  In voorraad
 • € 37,95

  Embregts-Theunis Octavit bevat octacosanol, vitaminen, mineralen en grondstoffen die de conditie en vliegprestaties van je duiven verbeteren. Om die reden is dit een onmisbaar product binnen de moderne duivensport.

  € 37,95
  In voorraad
 • € 37,95

  Embregts-Theunis Prestavit bevat eiwitten, essentiële aminozuren, vitaminen, mineralen en grondstoffen die het spierherstel en de algehele gezondheid van je duiven ondersteunen.  

  € 37,95
  In voorraad
 • € 38,25

  HIMBERGEN ZAADMENGSEL VOORGROTE PARKIETEN EN AGAPORNIDEN Basismengsel voor grote parkieten en agaporniden zonder zonnepitten. Deze worden toegevoegd afhankelijk van de huisvesting en leefperiode van de vogels

  € 38,25
  In voorraad
 • € 2,50

  Colombine Grit + Redstone bevat maagkiezel, silexsteentjes, oesterschelpen, zeeschelpen, roodsteen en houtskool. Maagkiezel en silexsteentjes zijn de tanden van de duif. Bron van sporenelementen, mineralen, maagkiezel en silexsteentjes Bevordert de spijsvertering en zorgt voor goed gebonden mest Wordt goed opgenomen door de duiven en bevat bovendien anijs

  € 2,50
  In voorraad
 • € 15,61

  Kwaliteitszadenmengeling Tortelduiven Mengeling op basis van kwaliteitszaden voor tortelduiven Voor tortelduiven en kleine exotische duiven; strooivoeder voor tuinen & parken Rijk aan fijne zaden

  € 15,61
  In voorraad
Toont 1 - 12 van de 18 items