PFIFF mondkapje

Ideaal voor in het openbaar vervoer!

2 laagstoffen mondkapje

Product van hoge kwaliteit - Made in Germany!

Het Pfiff gezichtsmasker wordt vervaardigd in de PFIFF-fabriek.
Door zijn 2-laags ontwerp (buitenmateriaal: 80% katoen, 20% polyester; binnenmateriaal: Molton 100% katoen), is het bijzonder zacht en comfortabel om te dragen.
Dit maakt ons geïmproviseerde gezichtsmasker ideaal om op elk moment te dragen. De brede vorm bedekt perfect de mond en neus, waardoor de verspreiding van druppels en absorptie van buitenaf wordt verminderd. Het is vervaardigd in 3 maten en met rekbare oorlussen voor een strakke pasvorm en eenvoudige bediening.  

Na elk gebruik is ons gezichtsmasker wasbaar op 60 ° en dus herbruikbaar.  

Verkrijgbaar in de kleuren: lichtblauw en beige en de maten: M (kinderen), L (volwassenen, standaard), XL (volwassenen, groot)  

Belangrijk: Dit geïmproviseerde gezichtsmasker is volledig zelf gemaakt, het is niet getest of gecertificeerd.
De productie en het gebruik is uw eigen verantwoordelijkheid. Het wasbare geïmproviseerde gezichtsmasker moet altijd droog worden bewaard. Na gebruik voorzichtig naar buiten trekken en de buitenoppervlakken niet aanraken. Na het opstijgen moet een handwas worden uitgevoerd. Gebruikte geïmproviseerde gezichtsmaskers moeten na gebruik of ten minste eenmaal per dag worden gereinigd. Ze kunnen in de machine gewassen worden op 60 °. Laat het daarna goed drogen.

13 Items

Geen waardepunten voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


€ 6,26

-30%

€ 8,95

 

Artikelen worden na betaling verzonden en binnen 2 - 5 werkdagen geleverd

Datasheet

Verpakking Per stuk
Gewicht 0,10 kg

16 other products in the same category: